Pehmolelujen yökyläily la 26.11. klo 10-14

14.11.2022 Kirjasto

Haluaisitko piristää pehmoleluasi tuomalla sen kirjastoon yökylään? Viikonlopun aikana pehmot tapaavat toisiaan, perehtyvät kirjaston palveluihin ja ehkä myös hiukan hulluttelevat... Voit hakea pehmon kirjastosta tiistaina 29.11. kirjaston aukioloaikana klo 10-19. Sinä ja pehmosi saatte reissusta kivan muiston!

Voit tuoda pehmosi kirjastoon lauantaina 26.11. aikavälillä klo 10-14. Merkitsemme muistiin pehmosi nimen ja sinun nimesi, jotta palautus varmasti onnistuu.

Pehmolauantain superhieno erikoisnumero on jonglöörausesitys MATKAKUUME! Esittäjinä ovat nuoret mutta tosi taitavat Kevin Niittyviita ja Antti Pylsy. Esitys alkaa klo 10.30.

Myös joulumieltä on ilmassa! LC Hausjärvi Helmi eli meidän omat TYTTÖLEIJONAT keräävät yhdessä Hausjärven seurakunnan diakoniatyön kanssa joulukasseja hausjärveläisille perheille, jotka tarvitsevat tänä jouluna hiukan apua kavereilta. Kasseja voi tuoda koko lauantaiaukiolon ajan eli klo 10-14.

Hissun ja Tintin maanmainiot ponit ovat jälleen paikalla lasten ilona. Ponit kulkevat kaura- ja heinämoottoreilla, joten ajelusta ja ratsastuksesta peritään moottorin kunnon ylläpitämiseksi pieni maksu.

Pehmolauantain kanssa yhteistyötä tekee Oitin koulun vanhempainyhdistys, joka on järjestänyt samaksi päiväksi Oitin koululle kivan joulumyyjäis- ja kirppistelytapahtuman. Sinne voit rientää, kun olet hoitanut muut asiat kirjastolla ja nähnyt jonglööraajat. Oitin koulun tapahtuma järjestetään klo 11-14.

Hyvä Hausjärvi ja yhdessä tekeminen!

Lue myös