Hausjärven kunnan uudet verkkosivut on julkaistu

14.6.2022

Mahtavaa, että sinäkin olet täällä, sillä niin olemme mekin — uusina ja uljaampina kuin koskaan! Hausjärven kunnan uusi verkkosivusto julkaistiin aivan juhannuksen tietämillä, joten uudistus on uunituore. Olemme pyrkineet uudistuksella palvelemaan ennen kaikkea kuntalaisia, joten kuulemme mielellämme, mitä mieltä olet sivustomme uudistuksesta. Löysitkö etsimäsi? Miten onnistuimme, menikö jokin mönkään? Auta meitä kehittymään!

Uusi sivusto toimii kännykällä ja tavoittaa jokaisen

Uudella sivustolla on teknisten vaatimusten osalta otettu huomioon sivustojen alati lisääntynyt mobiilikäyttö. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nyt myös meidän kotisivujamme voi vaivattomasti selata matkapuhelimella.

Lisäksi sivustolla on otettu huomioon saavutettavuusdirektiivin kriteerit. Saavutettavuus on olennainen osa julkisten palveluiden digitalisointia, sillä saavutettavaa verkkopalvelua pystyy käyttämään, vaikka ei näkisi tai kuulisi tai pystyisi käyttämään kahta kättä ja kymmentä sormea sujuvasti. Saavutettavan sisällön myötä ketään ei jätetä verkkopalvelun ulkopuolelle!

Saavutettavuus on olennainen osa julkisten palveluiden digitalisointia, sillä saavutettavaa verkkopalvelua pystyy käyttämään, vaikka ei näkisi tai kuulisi tai pystyisi käyttämään kahta kättä ja kymmentä sormea sujuvasti.

Eikä siinä vielä kaikki

Muitakin uudistuksia on luvassa. Niiden joukkoon kuuluu mm. vanhasta, kunnan omasta tapahtumakalenterista luopuminen. Jatkossa alueellisista tapahtumista ilmoitetaan koko Kanta-Hämeen kattavan hameevents.fi –sivuston kautta (linkki), josta tapahtumatarjontaa voi myös selata. Uusi tapahtumakalenteri sisällytetään myös Hausjärven omaan sisältökokonaisuuteen.

Tervetuloa tutustumaan Hausjärven kunnan uusiin kotisivuihin!

Kuinka onnistuimme?

Miellyttikö uusi verkkosivusto silmääsi? Löysitkö sivustolta virheen tai onko etsimääsi tietoa hankala löytää?

Jätä meille palautetta! Uuden sivuston kehitystyö jatkuu yhä ja jotta voimme palvella sinua paremmin, otamme mielellämme palautetta vastaan. Huomioimme saapuneen palautteen sivuston jatkokehitystä tehdessämme.

Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä, jätä meille sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös