Hausjärven kunnan asukaslehti

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Hausjärven kunnan julkaisu on ilmestynyt jälleen toukokuussa 2024!

Hausjärven kunnan asukaslehti kokoaa yhteen kauden tärkeimmät ajankohtaisasiat, menovinkit ja yhteystiedot.

Toukokuussa ilmestynyt lehti tarjoilee luettavaa kesän ajalle, kun taas marraskuussa ilmestyvä lehti kattaa talvikauden.

Asukaslehti on jaettu kunnan kotitalouksiin, jonka lisäksi sitä on saatavilla paikallisista kohteista, kuten mm. kirjastolta, kirjastoautolta ja kunnanvirastolta.

Juttuvinkit

Onko sinulla idea tai toive tulevaan asukaslehteen? Haluamme tehdä asukaslehdestä kuntalaistemme näköisen, joten jos sinulla on ideoita tai toiveita lehden sisällöstä, ota yhteyttä kunnan viestintäsuunnittelijaan.

Ilmoitusmyynti & mediakortti

Hausjärven kunnan asukaslehti valmistuu yhteistyökumppaneidemme tuella. Hausjärven kunnan viestintäsuunnittelija vastaa ilmoitustilan myynnistä. Kevään 2024 lehden mainosmyynti on nyt käynnissä! Kevään 2024 asukaslehdessä kokeilemme myös uutta palveluhakemisto-tyyppistä ratkaisua perinteisen mainosmyynnin lisäksi. Palautteesta syntynyt idea kerää yrittäjien ja yhdistysten tietoja listauksen muodossa. 20€ maksavaan riviin tarvitsemme tiedot: Toimiala, yrityksen/yhdistyksen nimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja kotisivu. Toivomme, että tällä uudistuksella Hausjärveläiset käyttäisivät enemmän oman kunnan palveluita ja myös kesäasukkaat löytäisivät paikalliset toimijat.

Ohessa mediakortti 1/24: varaa oma mainospaikkasi 31.3.2024 mennessä!

Palstat

Hausjärven kunnan asukaslehdessä julkaistaan palstoja, joiden toivotaan vakiintuvan lehden sisällöiksi sellaisessa muodossa, että kuntalaiset voivat itse osallistua lehden tekoon.

 • Hausjärven kunnan asukaslehdessä julkaistiin Kylistä kajahtaa -palsta ensikertaa numerossa 1/22. Palstan tarkoituksena on tarjota kyläseuroille ja -yhdistyksille ilmaista palstatilaa tuoden samalla esille hausjärveläiskylien elinvoimaisuutta ja aktiivisuutta. Mikäli haluat tuoda esille oman kyläsi aktiivisuutta tai tulevaa tapahtumakalenteria, ota yhteyttä Hausjärven kunnan viestintäsuunnittelijaan. Huomaa, että aineistot kerätään hyvissä ajoin ennen lehden julkaisuajankohtaa.

 • Oletko innokas kirjoittaja tai sanavalmis mielipideautomaatti? Kirjoita puheenvuoro -palstalle pakina, mielipide tai muu ajankuvaan sopiva mietelmä.

  Toimita valmis teksti viestintäsuunnittelijalle:

  • Talvikauden asukaslehteen syyskuun loppuun mennessä
  • Kesäkauden asukaslehteen maaliskuun loppuun mennessä

  Kerro yhteydenotossasi, haluatko käyttää omaa nimeäsi vai nimimerkkiä.

 • Jos olet järjestämässä tapahtumia kesäaikana 22.5.-30.9.2024, voit ilmoittaa tiedot kunnan viestintäsuunnittelijalle veloituksetta. Kesän 2024 asukaslehdessä julkaistaan kattava listaus kesän tapahtumista.

  Muista myös ilmoittaa tapahtumasi Häme events-sivustolle josta ne nousevat kunnan kotisivujen ja Visit Riihimäen tapahtumalistauksiin. Kuka tahansa voi syöttää tapahtuman tapahtumakalenteriin tapahtuman koosta ja aiheesta riippumatta. Häme Events on täysin maksuton palvelu.

Mikaela Moore

Viestintäsuunnittelija

Keskustie 2-4, 12100 Oitti