Omakotitontit

Vehreän ja rauhallisen luonnon ympäröimä Hausjärvi toivottaa sinut tervetulleeksi alueelleen! Hausjärvi on hyvä paikka asua, onnistua ja menestyä. Jos sinulla on unelma – toteutetaan se Hausjärvellä!

Tonttitarjonta Hausjärvellä – löydä tontti unelmillesi!

Hausjärvi koostuu neljästä taajamasta: Oitista, Ryttylästä, Hikiästä, Monnista sekä pienemmistä kylistä. Jokaisesta taajamasta löytyy niin päiväkoti kuin alakoulukin. Yläkoulu, lukio, kirjasto sekä kunnan hallinnollinen keskus, kunnanvirasto, sijaitsevat Oitissa.

Viihtyisässä Oitissa tavoitat kunnan peruspalvelut vaivatta siinä, missä kaupunkeihin suuntaavaat taajamajunatkin.

Lähijunien tavoittama Hikiä on viihtyisä taajama josta löytyy koulu ja päiväkoti, upeita luontopolkuja ja kyläyhteisöllisyyttä.

Hyvinkään kupeeseen sijoittuva Monni tarjoaa maaseudun rauhan aivan kaupungin kupeessa.

Pääradan varrella sijaitseva Ryttylä tarjoaa erityisesti lapsiperheille viihtyisän ja mutkattoman arjen.

Unelmasta käytäntöön

Hausjärvellä asioista ei tehdä hankalia, vaan pyritään löytämään ratkaisu asiaan, kuin asiaan. Jos tonttitarjonnastamme ei löydy juuri sinun unelmillesi sopivaa sijaa, kannattaa erilaisia mahdollisuuksia kysyä suoraan sivun alalaidassa mainitulta yhteyshenkilöltä. Sama asia pätee yritysten kanssa: tahtoa toimia sinun ja yrityksesi parhaaksi Hausjärveltä löytyy! Sinulla on idea ja unelma, meiltä löytyy mahdollisuudet sen toteuttamiseksi.

 

Tonttien vuokraaminen

Myymisen lisäksi Hausjärven kunta vuokraa tontteja rakentamiseen. Tonttien vuosivuokra on 8% tontin myyntihinnasta. Hausjärvellä on käytössä rakentajaa suosiva toimintamalli tonttien vuokraamisen kanssa. Jos lunastat vuokraamasi tontin itsellesi neljän vuoden kuluessa vuokra-ajan alkamisesta, hyvitetään kauppahinnassa sinulle jo maksamasi vuokrat täysin takaisin. Jos tontin lunastaminen tapahtuu myöhemmin, ei maksettuja vuokria hyvitetä kauppahinnassa. Vuokratonttien ensimmäisen vuoden vuokran yhteydessä laskutetaan kiinteistön muodostamisesta aiheutuva kulukorvaus 810 euroa.

Vuokraa tontti ja rakenna unelmiesi koti. Päätä sen jälkeen tahdotko jatkaa vuokraamista, tai lunastatko tontin itsellesi.

 

Varaa tonttisi täältä

Ota yhteyttä

Hausjärven kunnan tonttiasioissa sinua palvelee

Antti Säteri

Maanmittausinsinööri

Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Pekka Määttänen

Kunnanjohtaja

Keskustie 2-4, 12100 Oitti

”Hausjärvellä on ehdottomasti parasta sen maaseutumaisuus. Siitä huolimatta isojenkin kaupunkien, kuten Lahden ja Helsingin palvelut ovat verrattain lähellä. Onhan tämä tällainen idyllinen, voisi sanoa että suorastaan lintukotomainen paikka.”

Jarkko, Hikiä