Hausjärven kunnan uusi asukaslehti on ilmestynyt!

6.5.2022

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Hausjärven kunnan asukaslehti on julkaistu jälleen toukokuussa. Asukaslehti on toimitettu kunnan kotitalouksille postitse, mutta jos asukaslehti ei ole tavoittanut sinua, voit ilmoittaa asiasta Hausjärven kunnan markkinointisihteerille (yhteystiedot ohessa), joka kartoittaa jakelun katvealueita ja postittaa määränpäältään uupuneet lehdet lukijoilleen. Asukaslehden voi napata mukaansa myös kirjastolla, kirjastoautolla tai kunnanvirastolla asioidessaan.

Toukokuussa ilmestynyt asukaslehti on jälleen noin 30 sivuinen kooste kunnan ajankohtaisista asioista, tärkeistä yhteystiedoista sekä alueen liikunta- ja virkistäytymispaikoista. Myös matalan kynnyksen ja hyvän mielen artikkeleilla on lehdessä paikkansa.

Onko sinulla meille juttuvinkki?

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän asukaslehden seuraava numero ilmestyy jälleen loka-marraskuun taitteessa 2022. Vuoden viimeinen numero kattaa koko talvikauden, kunnes seuraava numero ilmestyy taas toukokuussa kattaen kesäkauden.

Talvikauden asukaslehden teemana on hyvinvointi. Hyvinvointi voi koostua hyvin yksilöllisistä seikoista ja toivomme tavoittavamme lehteen mahdollisimman monipuolisen kattauksen erilaisia hyvinvoinnin teemoja — mitä ne sitten kullekin meistä ovat. Otamme vastaan juttuvinkkejä, joita voi lähetää sähköpostitse kunnan markkinointisihteerille. Myös lehden mainospaikat ovat jo varattavissa.

Kylistä kajahtaa

Toukokuussa ilmestyneessä uudessa asukaslehdessä on ensikertaa kokeiltu kyläyhteisöjen omaa aukeamaa. Aukeamalla on tarkoitus nostaa esille kyläkohtaisia uutisia, tapahtumia, ajankohtaisasioita – tai mitä tahansa muuta, joka mahtuu muutamaan lauseeseen tai pieneen palstatilaan. Kokonainen aukeama on siis jaettu niin monen hausjärveläiskylän kesken, kun aineistoa vaan kylistä saadaan. Jos olet kiinnostunut osallistumaan palstan rakentamiseen oman asuinkyläsi tiimoilta, ole yhteydessä kunnan markkinointisihteeriin.

Markkinointisihteeri

Mikaela Moore

Viestintäsuunnittelija

Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Lue myös