Kirjaston ohjelmaa tammi-helmikuussa lyhyesti

23.1.2023 Kirjasto

Valokuvaaja Piia Islanderin näyttely ”Albania, bunkkereiden maa” Hausjärven kirjastossa tammikuun. Ke 25.1. alkaen klo 17.30 Piia kertoo kuvausmatkastaan Albaniassa. Vapaa pääsy, pientä tarjoilua, tervetuloa!

Torstaina 26.1. alkaen klo 18 kirjailija Kristiina Vuori kertoo työstään ja tuotannostaan kunnantalon valtuustosalissa. Järjestäjinä yhdessä Hausjärven kansalaisopisto ja kirjasto. Ilmoittaudu ennakkoon tai viimeistään paikan päällä kansalaisopistolle.

Tiistaina 7.2. klo 18-19 Nepsy-nurkan avajaiset Hausjärven kirjastolla.
Useasta Kanta-Hämeen alueen kirjastosta löytyy nyt nepsy-nurkka. Nepsy-nurkkauksien tavoitteena on, että perheet saisivat helposti ja kootusti tietoa sekä ideoita ja toimintakeinoja sujuvan arjen tueksi. Näistä keinoista on hyötyä kaikille lapsiperheille, kun arki haastaa. Neuropsykiatrisia piirteitä omaaville lapsille ne ovat usein välttämättömiä ja avain sujuvaan arkeen.
Avajaisissa Paula Heinonen ja Irene Piipponen kertovat kertovat lyhyesti nepsy-nurkan toiminnasta sekä arjen tukikeinoista. Paula työskentelee tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen lasten ja nuorten neuropsykiatrisen kuntoutuksen suunnittelija ja Irene sosiaaliohjaajana OmaHämeessä Riihimäen vammaispalveluissa.  Kahvitarjoilu!

Keskiviikkona 8.2. klo 18 Pirkko Lokinperä esittelee varautumissuosituksen 72 tuntia. Koulutusmateriaali on hieman uudistunut, siksi jälleen kertauksena tämä suosittu aihe. Pirkko Lokinperä on Naisten Valmiusliiton Hämeen alueneuvottelukunnan puheenjohtaja ja kokenut 72 tuntia -kouluttaja.

Perjantaina 10.2. klo 18 kunnanviraston valtuustosali muuttuu elokuvateatteriksi! Viikolla 4 nuorisotoimi järjestää äänestyksen siitä, kumpi leffa katsotaan… Vapaa pääsy!

Maanantaina 27.2. klo 17.30 hyvinvointialueen asioita käsittelevät iltakahvit aluevaltuutettujen Heini Ristavaara ja Heli Lehtilä kanssa. Vapaa pääsy ja pientä tarjoilua!

Lue myös