Kunnanvaltuuston kokous maanantaina 26.2.2024

23.2.2024 Päätöksenteko Hyvinvointi

Hausjärven kunnanvaltuusto kokoontuu Hausjärven kunnanvirastolla maanantaina 26.2.2024. Ennen valtuuston kokousta Suomen kasvukäytävän johtaja Jaana Villanen esittelee Suomen kasvukäytävän toimintaa alkaen klo 17. Valtuuston kokouksessa jaetaan Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan kunniamerkkejä sekä palkitaan ansioituneita urheilijoita.

Suomen Kasvukäytävä – Johtaja Jaana Villanen

Ennen valtuuston kokousta klo 17:00, Suomen kasvukäytävän johtaja Jaana Villanen esittelee Suomen kasvukäytävän  toimintaa ja perustaa. Esityksessä, joka striimataan myös kunnan YouTube-kanavalle, Villanen avaa myös vuorovaikutteista tilannekuvaa, joka toteutettiin Hausjärvellä.

Kunnanvaltuuston kokous 

Valtuuston kokous alkaa klo 18:00 Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan kunniamerkkien jakotilaisuudella. Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan kunniamerkkejä annetaan isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille.

Hausjärven kunta palkitsee tilaisuudessa myös ansioituneita ja menestyneitä urheilijoita. Tänä vuonna palkittavia ovat Vuoden Urheilija, Vuoden Nuori Urheilija, Vuoden Seuratoimija, Vuoden Liikuntateko ja Vuoden Sisupalkinto.

Kunnanvaltuuston kokouksessa käydään läpi muun muassa vuoden 2023 alustavia tilinpäätöksen tietoja, Hausjärven turvallisuussuunnitelmaa ja valtuustoaloitteita.

Yleisöllä on mahdollisuus seurata kokousta paikan päällä tai Hausjärven kunnan youtube-kanavalla, jossa kokous on katsottavissa myös jälkikäteen 14 vuorokauden ajan.

https://www.youtube.com/@hausjarvenkunta1782

Kokouksen esityslista on nähtävänä kunnan verkkosivuilla

Päätöksenteko


Kokouksen pöytäkirja julkaistaan kunnan verkkosivuilla, kun se on tarkastettu
tai viimeistään maanantaina 4.3.2024.

Lue myös