Talven asukaslehti on nyt julkaistu

1.11.2023 asukaslehti

Hausjärven kunnan talven asukaslehti on nyt julkaistu ja jaettu kaikkiin hausjärveläisiin kotitalouksiin. Löysitkö lehden jo omasta postilaatikostasi? Jos et, nouda luettavaksi joko kirjastosta, kirjastoautosta, Ryttylän kyläkirjastolta tai kunnanviraston aulasta. Lehdet noudettavissa viimeistään alkuviikosta 45.

Marraskuussa ilmestynyt asukaslehti on jälleen reilu 30 sivuinen kooste kunnan ajankohtaisista asioista, tärkeistä yhteystiedoista sekä alueen liikunta- ja virkistäytymispaikoista. Myös matalan kynnyksen ja hyvän mielen artikkeleilla on lehdessä paikkansa.

Mielessä jo seuraava numero

Onko sinulla meille juttuvinkki?
Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän asukaslehden seuraava numero ilmestyy jälleen keväällä 2024. Vuoden ensimmäinen numero kattaa koko kesäkauden, kunnes seuraava numero ilmestyy taas loppysyksystä kattaen talvikauden. Otamme vastaan juttuvinkkejä, joita voi lähettää sähköpostitse kunnan viestintäsuunnittelijalle. Myös lehden mainospaikat ovat jo varattavissa.

Kylistä kajahtaa
Kyläyhteisöjen aukeamalla on tarkoitus nostaa esille kyläkohtaisia uutisia, tapahtumia, ajankohtaisasioita – tai mitä tahansa muuta, joka mahtuu muutamaan lauseeseen tai pieneen palstatilaan. Kokonainen aukeama on siis jaettu niin monen hausjärveläiskylän kesken, kun aineistoa vaan kylistä saadaan. Jos olet kiinnostunut osallistumaan palstan rakentamiseen oman asuinkyläsi tiimoilta, ole yhteydessä kunnan viestintäsuunnittelijaan.

Kesän tapahtumakalenteri
Jos olet järjestämässä tapahtumia kesäaikana, voit ilmoittaa tiedot kunnan viestintäsuunnittelijalle. Kesän 2024 asukaslehdessä julkaistaan kattava listaus kesän tapahtumista.

Mikaela Moore

Viestintäsuunnittelija

Keskustie 2-4, 12100 Oitti