Hausjärvellä etsitään palkittavia urheilijoita

28.10.2022 Liikunta

Hausjärven kunta on palkinnut vuodesta 1963 alkaen menestyneitä urheilijoita monin eri tittelein. Tänä syksynä Hausjärvellä voi ehdottaa tittelinsaajaksi Vuoden Urheilijaa, Vuoden Nuorta Urheilijaa, Vuoden Seuratoimijaa, Vuoden Liikuntatekoa sekä Vuoden Sisupalkinnon saajaa. Lisäksi menestyneet urheilijat voivat hakea urheilustipendejä. Kaikille yhteisenä edellytyksenä on se, että he ovat olleet vuoden alussa henkikirjoitettuna Hausjärvelle tai järjestö on rekisteröity Hausjärvelle.

Vuoden Urheilijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, liikunnallista menestystä sekä terveellistä ja esimerkillistä elämäntapaa. Vuoden Nuoren Urheilijan edellytykset ovat samat mutta hänen tulee olla iältään 15-17 vuotias. Vuoden Seuratoimijana palkitaan henkilö, joka on tehnyt pidempiaikaista ja aktiivista seuratyötä ja kehittänyt liikuntatoimintaa. Vuoden Liikuntateon edellytyksenä on merkittävä teko tai tapahtuma, mikä on vaikuttanut myönteisesti ja lisännyt liikunnan harrastamista. Vuoden Sisupalkinto myönnetään henkilölle, joka teollaan on erottunut erityisellä ja positiivisella tavalla.

Ehdotuksia voi tehdä 26.11. saakka osoitteeseen jari.kovanen@hausjarvi.fi ja siinä on mainittava saavutukset sekä perusteet tittelin myöntämiselle. Stipendejä voi hakea urheilullisen menestyksen perusteella niin ikään 26.11. mennessä.

stipenditjatunnustukset

Lue myös