Kunnan hyvinvointikysely ja kysely yleisistä alueista (arvonnat vastanneiden kesken)

31.5.2023

Kysely Hausjärven yleisistä alueista

Hausjärven kunta kerää tietoa ja kuntalaisten mielipiteitä yleisten alueiden kyselyssä. Nyt on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tulevaisuuden suunnitelmiin koskien leikkipuistoja, liikuntapaikkoja ja puistoja. Arvomme vastanneiden kesken 3 kpl S-ryhmän lahjakortteja.

Kyselyn vastausaika on 26.5.-11.6. Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä.

 

Hyvinvointikysely

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on yksi kunnan tärkeimmistä tehtävistä. Kunnan on muun muassa seurattava kuntalaisten elinoloja, hyvinvointia ja terveyttä sekä niihin vaikuttavia tekijöitä alueittain ja väestöryhmittäin suunnittelussaan asetettava hyvinvoinnin ja terveyden edistämiselle tavoitteet ja toimenpiteet.

Tätä työtä edistääksemme kuntalaisille on luotu laaja hyvinvointiin, terveyteen ja turvallisuuteen liittyvä hyvinvointikysely. Hyvinvointikyselyn tarkoitus on selvittää Hausjärven kuntalaisten hyvinvoinnin tilaa. Tuloksia hyödynnetään vuosittaisten hyvinvointiraporttien ja laajan hyvinvointikertomuksen teossa. Kyselyn tulokset ovat työkaluna myös kunnan hyvinvointisuunnitelman sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimenpiteiden suunnittelussa.

Kysely on anonyymi, eikä siihen annettuja vastauksia pystytä yhdistämään tai yksilöimään vastaajaan. Hyvinvointikysely on suunnattu kaikille hausjärveläisille. Vastaamaan pääset 15.5.2023 – 11.6.2023 välisellä ajalla. Paperiseen versioon pääset halutessasi vastaamaan kunnanviraston aulassa, kirjastossa tai kirjastoautossa.

Arvomme vastanneiden kesken 5 kappaletta S-ryhmän lahjakortteja (arvo 20 €/kpl).

Kiitos, että vastaat ja olet mukana edistämässä kuntamme hyvinvointia! Kyselyistä voit tiedustella hyvinvointikoordinaattori Miika Peltoselta, yhteystiedot sivun alaosassa.

Lue myös