Asukaslehti

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Hausjärven kunnan asukaslehti kokoaa yhteen kauden tärkeimmät ajankohtaisasiat, menovinkit ja yhteystiedot.

Viimeisin asukaslehti on ilmestynyt keväällä 2023. Myöhään keväällä ilmestyvä lehti tarjoilee luettavaa kesän ajalle, kun taas loka-marraskuun taitteessa ilmestyvä lehti kattaa talvikauden.

Asukaslehti on jaettu kunnan kotitalouksiin, minkä lisäksi sitä on saatavilla paikallisista kohteista, kuten mm. kirjastolta, kirjastoautolta ja kunnanvirastolta.

Juttuvinkit

Onko sinulla idea tai toive tulevaan asukaslehteen? Haluamme tehdä asukaslehdestä kuntalaistemme näköisen, joten jos sinulla on ideoita tai toiveita lehden sisällöstä, ota yhteyttä kunnan viestintäsuunnittelijaan.

Ilmoitusmyynti & mediakortti

Hausjärven kunnan asukaslehti valmistuu yhteistyökumppaneidemme tuella. Hausjärven kunnan viestintäsuunnittelija vastaa ilmoitustilan myynnistä. Syksyn 2023 lehden mainosmyynti on nyt käynnissä!

Ohessa mediakortti 2/23: varaa oma mainospaikkasi 30.9.2023 mennessä!

Palstat

Hausjärven kunnan asukaslehdessä julkaistaan palstoja, joiden toivotaan vakiintuvan lehden sisällöiksi sellaisessa muodossa, että kuntalaiset voivat itse osallistua lehden tekoon.

  • Hausjärven kunnan asukaslehdessä julkaistiin Kylistä kajahtaa -palsta ensikertaa numerossa 1/22. Palstan tarkoituksena on tarjota kyläseuroille ja -yhdistyksille ilmaista palstatilaa tuoden samalla esille hausjärveläiskylien elinvoimaisuutta ja aktiivisuutta. Mikäli haluat tuoda esille oman kyläsi aktiivisuutta tai tulevaa tapahtumakalenteria, ota yhteyttä Hausjärven kunnan viestintäsuunnittelijaan. Huomaa, että aineistot kerätään hyvissä ajoin ennen lehden julkaisuajankohtaa.

  • Oletko innokas kirjoittaja tai sanavalmis mielipideautomaatti? Kirjoita puheenvuoro -palstalle pakina, mielipide tai muu ajankuvaan sopiva mietelmä.

    Toimita valmis teksti viestintäsuunnittelijalle:

    • Talvikauden asukaslehteen syyskuun loppuun mennessä
    • Kesäkauden asukaslehteen maaliskuun loppuun mennessä

    Kerro yhteydenotossasi, haluatko käyttää omaa nimeäsi vai nimimerkkiä.

Mikaela Moore

Viestintäsuunnittelija

Keskustie 2-4, 12100 Oitti