Kevään asukaslehti on nyt julkaistu

17.5.2023

Hausjärven kunnan kevään asukaslehti on nyt julkaistu ja jaettu kaikkiin hausjärveläisiin kotitalouksiin. Löysitkö lehden jo omasta postilaatikostasi? Jos et, nouda luettavaksi joko kirjastosta, Ryttylän kyläkirjastolta tai kunnanviraston aulasta. Lehdet noudettavissa viimeistään alkuviikosta (viikolla 21).

Toukokuussa ilmestynyt asukaslehti on jälleen reilu 30 sivuinen kooste kunnan ajankohtaisista asioista, tärkeistä yhteystiedoista sekä alueen liikunta- ja virkistäytymispaikoista. Myös matalan kynnyksen ja hyvän mielen artikkeleilla on lehdessä paikkansa.

Onko sinulla meille juttuvinkki?

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän asukaslehden seuraava numero ilmestyy jälleen marraskuussa 2023. Vuoden toinen numero kattaa koko talvikauden, kunnes seuraava numero ilmestyy taas toukokuussa kattaen kesäkauden. Otamme vastaan juttuvinkkejä, joita voi lähettää sähköpostitse kunnan viestintäsuunnittelijalle. Myös lehden mainospaikat ovat jo varattavissa.

Kylistä kajahtaa

Viime vuoden toukokuussa ilmestyneessä asukaslehdessä kokeiltiin ensikertaa kyläyhteisöjen omaa aukeamaa ja se on nyt vakiinnuttanut paikkansa lehdessä. Aukeamalla on tarkoitus nostaa esille kyläkohtaisia uutisia, tapahtumia, ajankohtaisasioita – tai mitä tahansa muuta, joka mahtuu muutamaan lauseeseen tai pieneen palstatilaan. Kokonainen aukeama on siis jaettu niin monen hausjärveläiskylän kesken, kun aineistoa vaan kylistä saadaan. Jos olet kiinnostunut osallistumaan palstan rakentamiseen oman asuinkyläsi tiimoilta, ole yhteydessä kunnan viestintäsuunnittelijaan.

Ota yhteyttä

Lähetä juttuvinkki, varaa mainospaikka seuraavasta lehdestä tai lähetä palautetta!

Mikaela Moore

Viestintäsuunnittelija

Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Lue myös