Ryttylän koulun tutustumiskierrokset lauantaina 13.8.2022

9.8.2022

Ryttylän koululla pidetään avoimet ovet lauantaina 13.8.2022. Kouluun pääsee tutustumaan rehtori Antti Niskasen pitämien opastettujen kierroksien myötä kello 14:15 sekä 15:00.

Ryttylän uusi koulurakennus otettiin käyttöön tammikuussa 2021. Se toimii opinahjona yli 200 oppilaalle, jotka pääsevät hyödyntämään moderneja tiloja ja niiden mukanaan tuomia nykyaikaisia ratkaisuja – esimerkiksi liitutauluja ei enää käytetä.

Koulukeskuksen suunnittelussa on erityisesti panostettu viihtyisyyteen, toimivuuteen ja hyviin oppimisympäristöihin. Lisäksi tilat ovat monikäyttöisiä ja niitä voidaan tarpeen mukaan jakaa pienempiin luokkiin tai isoihin, avoimiin osiin.

Koulu tarjoaa hyvät puitteet myös liikuntaan, käsitöihin, musiikkiin ja kuvataiteisiin. Yhdistetyssä käsityö- ja kuvisluokassa on tilat ja välineet puutöille, 3D –tulostamiseen, ompeluun, virkkaamiseen ja kaikenlaiseen taiteiluun. Musiikkiluokassa soitto ja laulu raikaa muiden opiskelurauhaa häiritsemättä.

Erilaiset tilat opiskeluympäristöistä liikuntasaliin ja urheilukenttään ovat iltaisin ja viikonloppuisin paikallisten urheiluseurojen, yhdistysten, musiikkiopiston ja kansalaisopiston käytössä. Myös kotitalousluokkaa voidaan hyödyntää esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä ja kerhotilaa puolestaan vaikkapa lasten syntymäpäiväkutsujen tilana. Liikuntasali sopii liikuntaharrastusten lisäksi hyvin tapahtumien järjestämiseen: salissa on tilaa 350 hengelle, istumapaikkoja 200.

Ryttylän koulun avoimet ovet ovat osa Ryttylä –päivien ohjelmistoa. Tutustu Ryttylä-päivien koko ohjelmistoon osoitteessa: https://www.hausjarvi.fi/ajankohtaista/ryttyla-paiva-jarjestetaan-lauantaina-13-8-2022/

Ryttylän koulun opastetut kierrokset lauantaina 13.8.2022 kello 14:15 ja 15:00. Osoite: Pajatie 1-3, 12310 Ryttylä.

Lue myös