Vauhdikasta menoa Eskon koulun liikuntapäivässä

20.2.2023

Eskon koululla järjestettiin perjantaina 17.2. koko koulun yhteinen liikuntapäivä. Vauhdikkaan päivän jälkeen oli sujuvaa siirtyä kohti viikonloppua ja talviloman viettoon. Päivän ohjelmaan kuului liikuntaa niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Oppilailla riitti virtaa ja sitä sai purkaa oikein kunnolla niin erilaisten temppuratojen parissa kuin pulkkamäessäkin. Ulkokentällä pääsi pelaamaan myös norsusuksipalloa! Eskon koulun vanhempainyhdistys oli Hikiän kodalla paistamassa makkaraa, jossa vauhdikkaat liikuntapäivän osallistujat kävivät välillä tankkaamassa. Ja välillä kun vauhtia oli saatava pienemmäksi, rauhoituttiin liikuntasalissa kirjastokoira Malinea rapsuttelemaan.

Päivän ohjelmasta vastasi koulun tapahtumatiimi, kuudesluokkalaiset ja heidän opettajansa Ohto Kokko. Hän toimi myös kutsuvieraskilpailun koollekutsujana. Keppihevoskilpailun osallistujina oli kunnanjohtaja Pekka Määttänen, sivistysjohtaja Joonas Riihimäki, kirjastonjohtaja Anu Ylimäki, liikuntasihteeri Jari Kovanen, Eskon koulun rehtori Niina Arola, Eskon koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Jenita Kuossari, Hikiän seudun kyläyhdistyksen puheenjohtaja Miia Palmu, Eskon koulun oppilaskunnan puheenjohtaja Marko Viita sekä pastori Virpi Pirjetä. Osa kilpailijoista oli panostanut niin pukeutumiseen kuin muuhunkin varusteluun. Kepparirata osoittautui niin haastavaksi, että osallistujia oli suoritusten aikana radalla neuvomassa yksi koulun oppilaista. Ja hyvä niin, osallistujat saivat keskittyä tyylipisteisiin! Kovimmat kannustukset oppilailta saivat koulun rehtori Niina Arola sekä Hikiän kyläyhdistyksen edustajana kisannut Miia Palmu.

Kiitos Eskon koululle ja koulun tapahtumatiimille liikuntapäivän järjestelyistä!

Kuvat kertovat enemmän, joten katso alta liikuntapäivän tunnelmia:

Lue myös