Hausjärvi rakentaa

Kunnallistekniikan rakentamisesta Hausjärvellä vastaa kunnan tekninen toimi.

Kunnallistekniikan työkohteet vuonna 2022

Savelantien kevyen liikenteen väylä

Hausjärven kunta rakennuttaa Oitissa Kalliontien ja Savelantien kevyenliikenteenväylän sekä parantaa kadun kuivatusta saneeraamalla ja lisärakentamalla hule- / sadevesiviemäriverkostoa. Rakennusurakassa parannetaan myös väylien valaistusta saneeraamalla sekä lisärakentamalla uutta katuvalaistusta.

Rakentamisen toimenpiteet koskevat Kalliontietä välillä Oitintie-Savelantien risteysalue ja Savelantietä väliltä Kalliontien risteys – Nummenpääntien risteys.

Kohteessa tehdään viimeistelytöitä ja valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä.

Töiden suorittaminen vaikuttaa ja tulee häiritsemään, jonkin verran Kalliontien ja Savelantien liikennöintiä. Väylät ovat liikennöitävissä koko urakan ajan, mutta työnaikaisesti käytössä on kiertoteitä ja -reittejä, jotka opastetaan erikseen kohteessa. Lyhytaikaisesti ajoyhteydet kiinteistöjen pihoihin voivat estyä, näistä tiedotetaan kiinteistöjä tarkemmin.

Kohteen rakennusurakoitsijana toimii Marttilan Maanrakennus Oy

 

Hikiän valaistuksen saneeraus

Hikiällä uusitaan kesän ja syksyn aikana katuvaloja laajalla alueella. Nykyisten katuvajojen tilalle vaihdetaan LED valot. Alueella Caruna Oyj tekee samalla sähköverkkotöitä siten, että ilmajohtoja muutetaan säävarmaksi maakaapeloinniksi.

Katuvalotöiden ja sähköverkkotöiden samanaikainen tekeminen on yhteistyönä sekä kunnalle että sähköverkkoyhtiölle edullista.

Työt valmistuvat vuoden 2022 loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää kunnallistekniikan rakentamisesta, voit olla yhteydessä alla oleviin henkilöihin.

Jouni Mattsson

Tekninen johtaja

Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Jukka Heikkilä

Aluemestari

Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Juha Lumppio

Rakennuttajainsinööri

Keskustie 2-4, 12100 Oitti