Oitti

Oitin kylä, joka Hausjärven hallinnollisena keskuksenakin toimii, sijaitsee maaseutumaisen kauniin luonnon ympäröimänä loistavien kulkuyhteyksien äärellä.

Oitista löydät sukkelasti apua arjen pyörittämiseen kaupan, koulun ja muiden päivittäisten palveluiden muodossa, ja kuitenkaan junalla lähimpään kaupunkiin ei matkaa tee kuin muutamia minuutteja.

Oitissa luonto ja rauha ovat välittömästi tavoitettavissa ja sen kykenee asukkaat havaitsemaan Oitin aistikkailla tonttialueilla.

  • Manassenpelto sijoittuu Oitin taajaman välittömään läheisyyteen. Asuinalueelta on matkaa alakoululle 500 metriä, päiväkotiin 700 metriä ja Oitin seisakkeelle reilu 900 metriä.  Junat kulkevat tunnin välein Lahden ja Riihimäen suuntiin. Manassenpellon alue on pääosin peltoa. Alueen länsipuolella on metsäistä harjunrinnettä.

    Manassenpellon 1. vaiheen kunnallistekniikka on valmis ja 22 tonttia odottaa rakentamista. Asuinalueelle on kaavoitettu kaiken kaikkiaan yli sata tonttia. Alue on pääosin peltoa, joten perustuksien teko on helppoa ja edullista.

Antti Säteri

Maanmittausinsinööri

Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Pekka Määttänen

Kunnanjohtaja

Keskustie 2-4, 12100 Oitti