Nuopparit

Nuopparit ovat sulkeutuneet kesän ajaksi. Nuorisotoimen ohjaajat kiittävät kaikkia kävijöitä ja toivottavat hyvää kesälomaa! Nuoppareiden syksyn aukioloajat tiedotetaan myöhemmin.

Nuoppareilla järjestetään viikoittain vaihtuvien teemojen mukaista monipuolista toimintaa. Tämän lisäksi tiloilla on hyvät mahdollisuudet erilaiseen puuhasteluun. Kaikilta tiloilta löytyy mm. biljardipöydät, pleikkarit sekä iso valikoima erilaisia pelejä ja askartelutarvikkeita. Nuopparitoiminta on kaikille avointa ja maksutonta.

Saapumalla nuopparille sitoudut noudattamaan yhteisiä sääntöjä, jotka ovat nähtävillä tilojen seinillä. Noudattamalla sääntöjä pidämme tilat turvallisina ja mielekkäinä! Nuorisotilat ja niiden piha-alueet ovat päihteettömiä ja energiajuomattomia alueita.

Mikäli sääntöjen noudattaminen ei useista huomautuksista huolimatta onnistu, ohjaajat voivat olla yhteydessä kotiin tai nuori voidaan tarvittaessa poistaa nuopparilta.

 • Nuopparitoimintaan osallistuvilta kerätään ilmoittautumislomakkeen avulla kävijän sekä hänen huoltajansa tiedot. Ilmoittautumislomake on saatavilla jokaiselta nuopparilta paperisena tai sähköisesti webropol- lomakkeena. Tietoja käsitellään nuorisotyön turvallisuuden varmistamiseksi.

  Tietoja ei hyödynnetä niiden tallennusaikana lainkaan, ellei käyttämiselle tule tarvetta esimerkiksi tapaturman tai turvallisuuden varmistamiseen liittyvän seikan johdosta.  Asiakkaiden henkilötietoja säilytetään noin puolen vuoden ajan (tammikuu-kesäkuu) kyseisellä nuopparilla lukitussa kaapissa. Kaappeihin ei pääse kuin nuorisotoimen työntekijät.  Kaikki asiakastiedot tuhotaan vuosittain nuopparitoiminnan päätyttyä toukokuun lopussa. Myös sähköiset lomakkeet tuhotaan lomakepalvelusta toimintakauden loputtua.

  Hausjärven kunnalle luotettava tietojenkäsittely on ehdoton perusedellytys kaikessa toiminnassa. Jos kuitenkin epäilet tietojasi käsiteltävän epäasiallisesti tai tiedoissasi on virheitä, voit tehdä kirjallisen korjaamisvaatimuksen (http://www.hausjarvi.fi/tietosuoja ) Hausjärven  kunnan palvelupisteessä, Keskustie 2-4, 12100 Oitti. Vaatimuksen jättäjän on esitettävä henkilöllisyystodistus vaatimuksen jättämisen yhteydessä. Jos virheellisiä tietoja tai epäasiallista tietojen käsittelyä ei korjata, voit ottaa yhteyttä kunnan tietosuojavastaavaan tietosuoja@hausjarvi.fi tai tehdä asiasta valituksen tietosuojavaltuutetun toimistolle: Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521 Helsinki. https://tietosuoja.fi

  Lisätietoja ilmoittautumislomakkeista voi kysyä nuoriso-ohjaajalta:
  Tiina Tuominen p. 040 3306781 tai 019 7586781 tiina.tuominen@hausjarvi.fi

  Linkin sähköiseen webropol-lomakkeeseen löydät syksyllä tästä.

 • Vartiomäentie 4, 12100 Oitti

  Oitin nuopparin aukioloajat:

  • Suljettu kesän ajaksi
 • Asemantie 20, 12240 Hikiä

  Nuorisotila Palan aukioloajat:

  • suljettu kesän ajaksi
 • Tiilitehtaantie 2, 12310 Ryttylä

  Ryttylän nuopparin aukioloajat:

  • suljettu kesän ajaksi
 • Paukunharju 23, 05800 Hyvinkää

  Monnin nuopparin aukioloajat:

  • suljettu kesän ajaksi