Asukaslehti

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Hausjärven kunnan asukaslehti kokoaa yhteen kauden tärkeimmät ajankohtaisasiat, menovinkit ja yhteystiedot.

Viimeisin asukaslehti on ilmestynyt toukokuussa 2022. Myöhään keväällä ilmestyvä lehti tarjoilee luettavaa kesän ajalle, kun taas loka-marraskuun taitteessa ilmestyvä lehti kattaa talvikauden.

Asukaslehti on jaettu kunnan kotitalouksiin, minkä lisäksi sitä on saatavilla paikallisista kohteista, kuten mm. kirjastolta, kirjastoautolta ja kunnanvirastolta.

Lue asukaslehteä verkossa

Hausjärven kunnan asukaslehtiarkisto alkaen 1/22.

Juttuvinkit

Onko sinulla idea tai toive tulevaan asukaslehteen? Haluamme tehdä asukaslehdestä kuntalaistemme näköisen, joten jos sinulla on ideoita tai toiveita lehden sisällöstä, ota yhteyttä kunnan markkinointisihteeriin.

Ilmoitusmyynti

Hausjärven kunnan asukaslehti valmistuu yhteistyökumppaneidemme tuella. Hausjärven kunnan markkinointisihteeri vastaa ilmoitustilan myynnistä.

Kylistä kajahtaa -palsta

Hausjärven kunnan asukaslehdessä julkaistiin Kylistä kajahtaa -palsta ensikertaa numerossa 1/22. Palstan tarkoituksena on tarjota kyläseuroille ja -yhdistyksille ilmaista palstatilaa tuoden samalla esille hausjärveläiskylien elinvoimaisuutta ja aktiivisuutta. Mikäli haluat tuoda esille oman kyläsi aktiivisuutta tai tulevaa tapahtumakalenteria, ota yhteyttä Hausjärven kunnan markkinointisihteeriin. Huomaa, että aineistot kerätään hyvissä ajoin ennen lehden julkaisuajankohtaa.

Jenna Eklöf

Markkinointisihteeri

Keskustie 2-4, 12100 Oitti