Avustukset, stipendit ja tunnustukset

Nuorisoseurojen ja liikuntaa järjestävien yhdistysten avustukset

Liikuntaa järjestäviä järjestöjä ja nuorisotyötä tekeviä nuorisoseuroja tuetaan vuosittain erikseen päätettävällä avustusmäärärahalla. Sivistyslautakunta on päättänyt jakoperusteista 14.1.2019 ja avustukset tulevat haettaviksi vuosittain erikseen ilmoitettavana ajankohtana tammi-helmikuun aikana.

Järjestöavustuksien säännöt, hakulomake ja seuranta (word -tiedosto)
Järjestöavustuksien säännöt, hakulomake ja seuranta (pdf -tiedosto)

 

Stipendit

Hyvinvointijaosto jakaa vuosittain stipendejä menestyneille urheilijoille. Stipendit ovat haettavina loka-marraskuussa ja niillä on tarkoitus tukea kilpaliikuntaa harrastavia hausjärveläisiä ja etenkin nuoria urheilijoita. Stipendit jaetaan pääasiassa SM-tasolla saavutetun menestyksen perusteella. Nuoria tuetaan myös muista saavutuksista.

Tunnustuksien ja stipendien säännöt ja hakulomake (word -tiedosto)
Tunnustuksien ja stipendien säännöt ja hakulomake (pdf -tiedosto)

Tunnustukset

Hyvinvointijaosto myöntää tunnustuksia ansioituneille urheilijoille ja muille toimijoille.

Vuoden Urheilija palkinnon saajalta edellytetään kilpailullista menestystä tai merkittävää, liikuntaa ja terveyttä edistävää toimintaa. Saajan tulee esimerkillään edistää liikunnan harrastamista ja terveitä elämäntapoja.

Vuoden Nuori Urheilija palkinnon saajalta edellytetään alle 18 vuoden ikää ja kilpailullista menestystä. Saajan tulee esimerkillään kannustaa muita nuoria liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin.

Vuoden Seuratoimija palkinnon saajalta edellytetään pidempiaikaista ja aktiivista liikunnan ja/tai urheillun eteen tehtyä työtä, millä hän on edistänyt ja kehittänyt Hausjärven liikuntatoimintaa.

Vuoden Liikuntateko palkinnon saajalta (henkilö tai yhteisö) edellytetään merkittävää tekoa tai tapahtumaa, mikä on vaikuttanut myönteisesti liikunnan edistämiseen, lisännyt liikunnan harrastamista ja tuonut myönteistä näkyvyyttä.

Vuoden Sisu palkinnon saajalta edellytetään tekoa, mikä on erottunut erityisellä tavalla.

Ehdotuksia tunnustusten saajista voi tehdä liikuntatoimistoon milloin tahansa ja valinnat tehdään joulukuussa sivistyslautakunnan kokouksessa.

Tunnustuksien ja stipendien säännöt ja hakulomake (word -tiedosto)
Tunnustuksien ja stipendien säännöt ja hakulomake (pdf -tiedosto)

Jari Kovanen

Liikuntasihteeri

Keskustie 2-4, 12100 Oitti