Kuntosalit

Hausjärvellä on kolme kunnan ylläpitämää kuntosalia ja vapaita vuoroja voi tiedustella liikuntatoimistosta. Päivitetyn salivuorolistan saat liikuntatoimistosta, alla olevia vuorolistoja päivitetään ajoittain. Käyttövuoroja myönnetään yhdistyksille, erilaisille ryhmille sekä työpaikoille että yksityishenkilöille.

Salit ovat lukittuina ja vuoron varannut vastuuhenkilö saa oman avaimen. Salivuoromaksut laskutetaan 4 kuukauden välein ja kaikista varatuista vuoroista peritään maksu, vaikka vuoroa ei olisi käytetty. Vuoron voi perua milloin tahansa ilmoittamalla siitä liikuntatoimistoon ja palauttamalla avaimen.

Harjoittelu kuntosaleilla tapahtuu omalla vastuulla. Ilmoitathan liikuntatoimistoon, mikäli havaitset jonkin laitteen toiminnassa häiriöitä tai esimerkiksi vaijerin olevan huonossa kunnossa.

Hikiän kuntosali
Eskon koulu, Hikiäntie 223, 12240 Hikiä
Sali on kooltaan 80m2 ja täyttää varustukseltaan vaativan peruskuntoilijan tarpeet. Laitteet ovat pääosin Gym Productions Finland Oy:n valmistamia. Vuoron hinta on 8 euroa/tunti/ryhmä. Yrityksiltä peritään 9 euroa/tunti/ryhmä

salivuorolista

Oitin kuntosali
Vaahteratie 6, 12100 Oitti
Sali on kooltaan 90m2 ja sopii varustukseltaan kuntoilijoiden ja voimailijoiden käyttöön. Laitteet pääosin Normannin valmistamia. Vuoron hinta on 6,50 euroa/tunti/ryhmä. Yrityksiltä peritään 8 euroa/tunti/ryhmä.

salivuorolista

Ryttylän kuntosali
Tiilitehtaantie 2, 12310 Ryttylä
Sali on pieni, 38m2, ja täyttää varustukseltaan peruskuntoilijan tarpeet. Laitteet ovat pääosin Normannin valmistamia. Vuoron hinta on 5,5 euroa/tunti/ryhmä.

salivuorolista

Jari Kovanen

Liikuntasihteeri

Keskustie 2-4, 12100 Oitti